miercuri, 21 iulie 2010

"Ilena inchide usa cu piciorul si se indreapta spre fereastra ca sa traga perdeaua.El o prinde,incearca s`o traga spre pat.La inceput ea il respinge,dar imediat il strange la piept si apoi il impinge in perete.
El ii prinde fata in palme.Parul Ilenei e inca umed si miroase a mare.Ea ii desface cureaua si lasa sa`i cada blugii.El ii scoate camasa,fara sa mai tina cont de nasturi.Isi ating usor buzele intredeschise.Ea ii trece un brat pe dupa gat,el o tidica in brate,iar ea isi incolaceste picioarele in jurul lui.
Dupa o scurta lupta cu sutienul,incepe sa`si plimbe degetele pe sanii ei,coboara pana la pantecele gol,apoi si mai jos.Se aude un geamat de placere.Doar tu si eu.Numele ei soptit la ureche.Mainile reci ii mangaie trupul,urca de`a lungul spatelui.
Se sprijina pe spatarul unui fotoliu,care se rastoarna cu ei,ingenuncheaza pe covor,apoi se intind pe jos.Ea se ridica deasupra,dar el o aduce aproape de el si o ia in brate.Ea isi tine rasuflarea,muschii i se contracta si e strabatuta de un frison ca gheata,apoi de o unda de foc.Pantecele ii freamata,apoi tot trupul i se destinde.
Afara a inceput sa bata vantul.O pala face sa tremure geamul ferestrei,care se dechide cu putere,daramand o vaza de lut si spargand`o pe podea.In departare se aude un caine latrand,cineva striga ceva nedeslusit.
Dar lor nu le pasa de ce`i afara,de caini si de oameni.
Nu mai conteaza nimic,numai conteaza decat betia de a te pierde in celalalt,vertijul pe care`l simti alunecand in prapastie,teama ca legatura sa nu se rupa.
Ea se agata acum de tot:de parul lui,de mirosul pielii,de gustul buzelor salu.Inima ii bate atat de repede incat aproape o doare,dar n`ar vrea ca asceasta clipa sa se termine.
Apoi simte un gol in stomac,simte ca ceva se rupe inlauntrul ei.Are senzatia ca a evadat din timp,ca nu mai e pe Pamant,ca e vesinca.
Simte ca e proiectata undeva departe.
Catre altundeva..."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu