sâmbătă, 20 februarie 2010

Gen primavara a venit deja in sufletul meu.
Visez deja la primavara.Visez la parcul Iorga.Visez la geaca mea din piele si la conversii mei noi.Visez la zilele cu soare si la asfaltul uscat.Visez la ghiocei.Visez la chiulitul cu prietenii in parc.Visez si la inghetata de la magazinul din fata scolii. Visez la iarba aceea verde din Iorga pe care stateam primavara trecuta ascultand James Blunt la mp3.
Primavara intotdeauna se leaga de acel parc.Pentru ca sunt atat de multe amintiri.Atatea tigari fumate acolo,niste bratari,niste zapada topita,niste copii alergand,acel caine adorabil.Sti la ce ma refer,Clara?Binenteles ca sti.
Amintiri pe care nu le vom uita,pentru ca le vom repeta si le vom repeta la nesfarsit.In fiecare primavara.
Haaai sa fugim,hai sa alergam pe iarba si sa tipe tipii aia la noi.Hai sa stam pe banca mancand inghetata vorbind despre obisnuitele banalitati zilnice.
Hai sa citim carti bune,imprumute.Hai sa stam mai mult la soare si sa ne bucuram de el in fiecare zi.
Dragostea ma face sa radiez.Dragostea ma face sa visez.Daaa,la acel vis,Vivi!Si deja sa devina o obijnuinta replica "Haai sa fugim la mare!".Hai sa fugim cu trenul spre acel loc frumos care ne asteapta insorit.Hai sa alergam descaltate pe nisip.Hai sa facem baie dezbracate in mare si sa ne bucuram din nou si din nou de fiecare zi de viata.
Haidee sa riscam!Anii astia trec pe langa noi daca nu riscam.Ce conteaza pedepsele?Ce conteaza regulile?Hai sa ne distram.Suntem tineri.Suntem copii.
Va iubesc Ionut,Vivi,Clara,Ingrid,Hibrid,Larisa,Valentina,Nikita,Cristina,Lacri,Ana,Sabina,Mada si nu ezit in niciun moment sa v`o dovedesc.

3 comentarii: